Cart

Cart

Frakt og retur

Frakt fra nettbutikk 

Varene blir sendt fra vårt lager alle ukedager og kan forventes levert innen 3-7 virkedager.  

Ordresporing  

Du kan finne sporingsnummer på Min Side.  

Retur og angrerett 

Vilkår for retur  

 •  Vennligst ta deg god tid til å prøve alle klærne og vurdere om det er nødvendig å sende i retur. Vi i UFF ønsker vi minst mulig returer ettersom det er både miljøbelastende og tidskrevende for de få ansatte vi har. Kanskje plagget passer en venn istedenfor? Hvis du bestemmer deg for å returnere må du fylle ut et returskjema du får vedlagt i pakken og sende tilbake til oss innen 14 dager. Pass på at skjemaet er fylt ut korrekt. Har du mistet returskjemaet kan du laste det ned her og printe ut hjemme.   

• Varer som returneres må være i samme stand som da den ble solgt og ha prislapp festet på varen.  

• Dersom du benytter deg av angreretten, er vi forpliktet til å tilbakeføre alle dine innbetalinger, herunder leveringskostnader (unntatt eventuelle ekstrakostnader påløpt fordi du valgte en annen betalingsmåte enn den vi tilbyr til lavest kostnad), uten unødig opphold og senest innen 14 dager fra dagen vi mottar din kansellering. Eventuell refusjon overføres med den samme betalingsmåten du benyttet for den opprinnelige transaksjonen. Vi vil ikke belaste deg for kostnader i forbindelse med refusjon. Vi kan derimot avvente gjennomføring av refusjon til vi har mottatt pakken i retur. Du er forpliktet til å returnere eller levere tilbake alle varer til oss så snart som mulig, og senest innen 14 dager fra dagen du varslet oss om kansellering. 

Forpliktelsen ovenfor vil anses som oppfylt dersom du returnerer varene før utløpet av 14-dagersperioden. Du må selv dekke eventuelt verditap på varen dersom tapet skyldes din egen uforsiktighet ved undersøkelse av varens tilstand, egenskaper og funksjon. 

Send varen i samme forpakning som du mottok varen i om mulig, klipp ut og legg adresse delen av skjemaet i plastlommen( Make the return address in  the form. Så lenge returskjema er med og adressen er riktig kan du sende på den måten du ønsker selv, men på denne måten blir det mindre avfall.  

Du vil få refundert beløpet på varene innen 14 dager etter at vi har mottatt varen. Vår returadresse er: Postboks 3651 Bislett, 0136 Oslo, Norway. Org. No. 946204404, Phone: 0047 48959717, Email: ordre@uffnorge.org. Frakt blir ikke refundert. 

Reklamasjon 

Opplever du store feil som ikke er registrert på lappen eller informert om i nettbutikken må du gi beskjed om dette før returfristen utløper? Ved reklamasjon dekker også UFF fraktkostnadene. Du kan reklamere på klær som avviker betydelig fra beskrivelsen eller bildene på nettbutikken.  

Slik reklamerer du på en vare: 

1. Send oss en mail på ordre@uffnorge.org og forklar hva det gjelder. Legg også ved bilde av feilen and the code of the product written on the price tag 

2. Vent på svar eller forklaring fra oss.  

3. Send varen i retur til: Postboks 3651 Bislett, 0136 Oslo, Norway, Org. No. 946204404, Phone: 0047 48959717. Du vil motta fullt beløp tilbake på din konto når vi har mottatt varen og saken er behandlet.